Steun ons!

Steun onze vereniging

Weet u dat u onze vereniging op verschillende manieren kunt steunen ook zonder dat het u (extra) geld kost?

VOMAR sponsoractie

Diegenen die De Spaarnegeuzen een warm hart toedragen en bij de VOMAR boodschappen doen kunnen ervoor zorgen dat de clubkas gratis gespekt wordt. Hoe het werkt?

De Klant-Is-Koningkaart geeft u aan de cassière (u kunt dan zelf kiezen of u voor uzelf kooppunten wilt). Op de Klant-Is-Koningkaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal bestede bedrag keert de VOMAR eenmaal per drie maanden 0,5% aan De Spaarnegeuzen uit.

Op die manier kunt u – zonder u daar iets voor hoeft te doen of te betalen ons steunen.

Heeft u nog geen kaart? Vraag de Klant-Is-Koningkaart gratis aan bij de servicebalie in uw VOMAR. Als u ons wilt steunen geef dan uw kaartnummer door aan Ria Dankelman

Sponsorkliks

Een andere manier om ons te steunen is via Sponsorkliks. Als u via onze pagina op de site van Sponsorkliks uw inkopen doet bij bepaalde webshops dan krijgen wij 75% van de commissie. Dus: koopt u wel eens via een webshop, bestel dan via SponsorKliks.

Donatie

Naast bovenstaande mogelijkheden, die u geen extra geld kosten, zijn donaties natuurlijk ook van harte welkom. Het onderhoud van onze schepen en materialen is namelijk een behoorlijke kostenpost. Naast dat onderhoud zetten we ook geld opzij voor de vervanging van schepen aan het einde van hun levensduur. Ter indicatie: een zeilklare lelievlet kost een kleine € 9.000,-

Draagt u ons een warm hart toe en wilt u doneren? Neem dan contact op met onze penningmeester.