Steun onze vereniging

Weet je dat je onze vereniging op verschillende manieren kunt steunen ook zonder dat het je (extra) geld kost?

VOMAR Club is Koning

STEUN ONZE CLUB WANNEER JE BOODSCHAPPEN DOET BIJ VOMAR

Spek eenvoudig én geheel kosteloos onze clubkas door boodschappen te doen bij Vomar: dit kan nu heel eenvoudig met Club is Koning. Meld je aan via onderstaande stappen en spaar mee!

  1. Download de Vomar-app en maak hierin een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Wil je liever een fysieke kaart? Deze kun je gratis meenemen bij jouw Vomar.
  2. Koppel vervolgens je kaart aan de club met onze unieke clubcode: SPHE2022. Dat kan ook via de VOMAR website als je de app niet wilt gebruiken.
  3. Laat altijd je kaart of app scannen bij je boodschappen. Je spaart automatisch mee!
  4. Vomar maakt ieder kwartaal 0.5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen besteden over naar onze club.*

Kortom, het is in een mum van tijd geregeld en kost jou helemaal niets extra. Koppel dus snel je kaart en spek onze clubkas!

Sponsorkliks

Een andere manier om ons te steunen is via Sponsorkliks. Als je via onze pagina op de site van Sponsorkliks inkopen doet bij bepaalde webshops dan krijgen wij 75% van de commissie. Dus: koop je wel eens via een webshop, bestel dan via SponsorKliks. Zo krijgen we bijvoorbeeld per thuisbezorgd bestelling € 1 !

Donatie

Naast bovenstaande mogelijkheden, die je geen extra geld kosten, zijn donaties natuurlijk ook van harte welkom. Het onderhoud van onze schepen en materialen is namelijk een behoorlijke kostenpost. Naast dat onderhoud zetten we ook geld opzij voor de vervanging van schepen aan het einde van hun levensduur. Ter indicatie: een zeilklare lelievlet kost een kleine € 9.000,- Je gift is aftrekbaar voor de belasting, ons RSIN nummer is 819053065.

Draagt je ons een warm hart toe en wil je doneren? Neem dan contact op met onze penningmeester.