Jantje Beton digicollecte 2024

Begin maart 2024 start de landelijke Jantje Beton collecte. Ook de Spaarnegeuzen lopen dan van deur tot deur om geld in te zamelen voor Jantje en voor onze vereniging. Digitaal kun je nu al doneren zodat wij waterscouting in Heemstede e.o. betaalbaar kunnen houden.

Reacties uitgeschakeld voor Jantje Beton digicollecte 2024

Bouwen met Phineas en Ferb

Op zaterdag 16 december hebben we het scoutingjaar 2023 afgesloten met de traditionele boerenkoolmaaltijd. Daar hoort natuurlijk een activiteit met de hele groep bij. In seizoensthema Phineas en Ferb werd er de hele middag stevig gebouwd.

Reacties uitgeschakeld voor Bouwen met Phineas en Ferb

Kaagcup & Mooie Nel cup

Zoals ieder jaar zeilen we ook deze Hemelvaart weer mee met de Kaagcup. Het weekend van 18 t/m 21 mei doen honderden zeeverkenners mee aan de wedstrijden op de Kagerplassen bij Warmond.

Reacties uitgeschakeld voor Kaagcup & Mooie Nel cup

Meerlandenfonds bedankt!

Komend jaar willen we een aantal van de Tripstein slaaptenten vervangen. Na jarenlang gebruik zijn die op. Aan het Meerlandenfonds hebben we een bijdrage gevraagd in de kosten. Vandaag waren Wietse en Dirk Jan te gast bij de jaarlijkse bijeenkomst waar de cheques werden uitgedeeld.

Reacties uitgeschakeld voor Meerlandenfonds bedankt!

Boerensmurfbeienkool

Op zaterdag 17 december sluiten we het scoutingjaar af met de boerenkoolmaaltijd. Deze keer smurfen we dat in het Smurfen thema en staat er boerensmufsbeienkool op het menu.

Reacties uitgeschakeld voor Boerensmurfbeienkool

Brood en spelen

De dag begon voor de Dolfijnen met levend stratego. In het bos jagen op elkaar en dan ontdekken dat je een lagere kaart hebt en dus jezelf hebt uitgeschakeld. Het zorgde ervoor dat de jassen snel duit gingen want het was wat warmer dan vorige week.

Reacties uitgeschakeld voor Brood en spelen

Hutten en (padde)stoelen

Het zeilseizoen van 2022 is inmiddels afgelopen. Dat betekent dat de Dolfijnen weer het bos in gaan en de Zeeverkenners aan het klussen zijn. Zelfs de Loodsen zijn aan het…

Reacties uitgeschakeld voor Hutten en (padde)stoelen

Thema 2022/23 is gesmurft

Ook voor dit seizoen hebben we weer een thema gekozen. Klik door en kijk de bekendmakingsvideo! https://youtu.be/H__AZh2ge74

Reacties uitgeschakeld voor Thema 2022/23 is gesmurft

De avonturen van …

Ook voor het seizoen 21/22 hebben weer een thema gekozen. Een thema dat een beetje aansluit bij het nieuwe landelijk thema van Scouting: Tijd voor Avontuur. Toeval bestaat zeggen we…

Reacties uitgeschakeld voor De avonturen van …

Bonanza

Ons zomerkamp bracht ons dit jaar naar de Ponderosa ranch, bekend van de western serie Bonanzo. Lekker afgelegen zodat we in onze eigen bubbel corona proof zaten. Tijdens het kamp…

Reacties uitgeschakeld voor Bonanza