Natte boel

  • Berichtcategorie:Dolfijnen

Schermafdruk van 2015-02-21 15:19:43Het leek eerst nog mee te vallen maar even na 10-en kwam het toch nog met bakken uit de lucht. Voor het eerst dit seizoen zijn we dus binnen gebleven met de Dolfijnen. Met een vooruitziende blik hadden we gisteren al wel wat spellen bedacht voor in het Dolfijnenhok.

Naast het opsporen van de moordenaar, wat niet iedereen even goed afging, hebben we wat scheepstermen opgehaald met “Kapitein aan boord”. Best lastig als je rennend van de voorsteven naar de achtersteven ineens moet bedenken dat bakboord weliswaar links is maar op dat moment aan je rechterzijde zit. Dat leverde dus veel verwarde blikken op. De Dolfijnen weten nu in ieder geval wat ze moeten doen bij man overboord: heel hard “drijf” roepen en naar Stijn wijzen.

Een aantal Dolfijnen bleken na een korte instructie van de leiding in staat onze gedachten te kunnen lezen. Denk met zijn allen aan één voorwerp, de leiding noemt voorwerpen op en degene die even op de gang had gestaan bleek wonderbaarlijk genoeg te kunnen raden welk voorwerp wij in gedachten hadden.

Tot grote vreugde van de hele meute mochten ze aan het eind nog even los met sokkenbommen. Haldor wilde daarvoor zelfs zijn eigen sokken opofferen….

 

 

 

20150221_112032
Stand in de mand en de bal is voor Emma
20150221_101145
Thijs als detective