Digitale collecte Jantje Beton

  • Berichtcategorie:Nieuws

Van 8 tot en met 13 maart is de collecte voor Jantje Beton.

De helft van de opbrengst is voor onze groep. Naast de contributie is dit al tientallen jaren de belangrijkste inkomstenbron van onze groep. De andere helft van de opbrengst komt ten goede aan projecten van Jantje Beton in heel Nederland.

We doen het dit jaar anders!
Vanwege corona hebben wij besloten dit jaar geen ouders en Dolfijnen te vragen om ons te helpen met de huis-aan-huiscollecte. Daardoor kunnen we een groot deel van ‘onze’ wijken dit jaar niet lopen. Ook de buscollecte van onze jeugdleden op de zaterdag gaat niet door. De coronamaatregelen van dit moment laten een huis-aan-huis- en een buscollecte toe, toch vinden wij het in de huidige situatie niet passend om anderen dan onze oudere leden te vragen voor onze groep op pad te gaan. Voor minderjarige leden hebben we toestemming gevraagd aan de ouders.

We gaan dit jaar vooral online!!!
De opbrengst van de collecte kunnen we eigenlijk niet missen. Zeker niet in deze tijd, waarin ook al een deel van onze verhuuropbrengsten wegvallen. Terwijl bijna alle kosten gewoon doorlopen.

Gelukkig biedt Jantje Beton een alternatief: de online collectebus!

Iedereen kan een online collectebus aanmaken en daarmee geld inzamelen voor onze groep en Jantje Beton. Net als bij de ‘gewone’ collecte wordt de opbrengst 50-50 verdeeld. Dus…. Help Jantje en de Spaarnegeuzen door de coronacrisis. Hier onder lees je wat je kunt doen.

Steun ons met een donatie!
Wil je onze groep ondersteunen met een donatie? Ga dan via de afbeelding hieronder naar onze digitale collectebus. Wil je meer doen? Graag! Deel dan ons Facebookbericht met de digitale collectebus.

Doneren kan in ieder geval nog tot en met 31 maart 2021