Rijden voor het goede doel

  • Berichtcategorie:Loodsen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Je krijgt soms de indruk dat onze Loodsen alleen maar bezig zijn voor de Spaarnegeuzen zoveel doen ze voor onze vereniging. Toch hebben ze ook nog tijd voor andere dingen. Gelukkig maar.

We willen € 15.000 ophalen voor onderzoek naar kanker

vlnr: Vriend, Legacy en Biem

Zo vertrekt Loods Biem binnenkort voor de Crazy Car Run. Biem: “Koop een oud barrel voor weinig geld, lap hem op en rijd ermee 3000+ door de alpen in hartje winter. Dat klinkt niet als een collecte, maar dat is het wel.”

Samen met een vriend start Biem in februari als deelnemer aan deze 3.500km lange tocht. De uitdaging voor hen is ‘het barrel’, een oude Subaru Legacy, rijdende te houden en de tocht te voltooien. Niet alleen voor de lol maar ook vanwege het goede doel: het UMCG Kanker Research Fonds. Dit fonds van het Universitair Medisch Centrum Groningen financiert onder zoek naar kanker. Biem: “Het streven is om €15.000 op te halen voor dit fonds.

Biem vind het belangrijk om hieraan mee te doen, omdat dit soort activiteiten laat zien dat je ook op andere manieren een goed doel kan steunen. “Het geeft mij de mogelijkheid om veel plezier te hebben, vrienden te maken, en het onderzoek te steunen. Dit soort onderzoeken worden namelijk niet gefinancierd door subsidies e.d. Het is dus volledig afhankelijk van donaties en giften.”

Je kunt het team van Biem helpen bij het bereiken van hun doel door te doneren via: https://www.geef.nl/nl/actie/crazy-car-run2020/teamleden. En dan via de doneerknop bij Team TheLegacy27. Alle beetjes helpen!

Voor meer informatie over de CrazyCarRun zie https://nl-nl.facebook.com/CrazyCarRun/.